КОНЕЧНО! Еве за кога е закажана премиерата на новиот филм со Џејмс Бонд

Во изминатите неколку дена имаше бројни шпекулации околу премиерата и менувањето на датумите.

Сега конечно е објавен новиот датум за првото емитување на новиот филм со познатиот агент 007 – Џејмс Бонд.

Официјалната премиера на филмот „No time to die“ ќе биде на 28 септември.

Инаку, овој филм во кој Даниел Крејг ја игра улогата на Џејмс Бонд требаше да има премиера уште на 2-ри април.