Свет
17,272,979
Вкупно активни случаи
Updated on 04/08/2021 17:15 17:15
Македонија
627
Вкупно активни случаи
Updated on 04/08/2021 17:15 17:15
Македонија
5,494
Вкупно починати
Updated on 04/08/2021 17:15 17:15
Македонија
150,422
Вкупно оздравени
Updated on 04/08/2021 17:15 17:15

Ковачев: Бугарија не е фашистичка држава, ниту владеел некој фашист, ниту пак царот Борис е фашист

Европратеникот Андреј Ковачев во „Клик Плус“ на ТВ21 порача дека Бугарија не е фашистичка држава, ниту пак со неа владеел некој фашист.

„Бугарија ниту е фашистичка држава, ниту со неа владеел фашист. Бугарскиот цар Борис не е фашист“, посочи Ковачев.

Тој вели дека тие етикети кои и се ставани на Бугарија се голем проблем.

.

Извор: ТВ21