Лејди Гага ја копира Јелена Карлеуша? – Фановите: „Јелена, објасни којa е мајка!“

Лејди Гага се покри со истиот детал што Јелена Карлеуша го носеше пред три години.

Ова се лажни банкноти, со кои Јелена беше на сетот на шоуто „Ѕвездите на Гранда“ на 15 октомври 2018 година.

Како што обично се случува со обожавателите на поп-ѕвездата, фотографијата на Гага беше споделена на бројни страници, споредувајќи ја со Јелена и нарекувајќи ја копија.