Свет
17,251,430
Вкупно активни случаи
Updated on 04/08/2021 16:15 16:15
Македонија
627
Вкупно активни случаи
Updated on 04/08/2021 16:15 16:15
Македонија
5,494
Вкупно починати
Updated on 04/08/2021 16:15 16:15
Македонија
150,422
Вкупно оздравени
Updated on 04/08/2021 16:15 16:15

Необичен лек: Главоболката можете да ја излечите со лута пиперка?

Доколку имате чести главоболки, но не сакате да пиете таблети еве еден необичен лек.

За овој третман се вели дека истражувачите посветиле многу време, и истите тврдат дека е делотворен.

Се работи за лек со луто пиперче, кое е еден од ретките зачини кои се мултифункционални, па доколку сте љубители на лута храна ова е уште една добра вест за вас.

Лечењето се состои од тоа во храната или пијалокот кој го консумирате да додадете пиперка, во зависност од тоа колку можете да толерирате лута храна.