Свет
13,241,865
Вкупно активни случаи
Updated on 21/06/2021 18:58 18:58
Македонија
273
Вкупно активни случаи
Updated on 21/06/2021 18:58 18:58
Македонија
5,477
Вкупно починати
Updated on 21/06/2021 18:58 18:58
Македонија
149,877
Вкупно оздравени
Updated on 21/06/2021 18:58 18:58

Симна 84 кг, а сега сака уште 10! Кристина за операцијата која ја плати Саша Поповиќ! Еве како изгледа сега…

Натпреварувачот Крстиња Тодоровиќ изгуби над 80 килограми од почетокот на натпреварувањето во „Звезда Гранда“. 

Таа беше комплетно трансформирана, а жирито на музичкиот натпревар и порача „да се претвори во добра риба“. Сепак, поради премногу ослабени килограми, Крстиња ќе мора да направи липосукција, а таа операција ќе ја финансира Саша Поповиќ доколку се пласира во финалето. 

– Од почетокот, од времето кога првпат дојдов на Гранд, изгубив 84 килограми. Мојата цел е да ослабам уште десет килограми, можеби малку помалку, но сепак немам јасна слика имајќи предвид дека има вишок кожа и тогаш можеби кога ќе се заврши операцијата, нема да биде потребно да изгубите ниту еден килограм , кога кожата ќе се затегне – рече таа, додавајќи:

Крстиња Тодоровиќ

– Операцијата ќе ја направам по натпреварот, бидејќи закрепнувањето е прилично долго и многу тешко, за да не ризикуваме да ги комплицирам работите, тогаш тоа ќе го направиме по натпреварот. 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com