ВИДЕО: Милановиќ турна шише вода за време на говорот – погледнете како реагираше

Претседателот Зоран Милановиќ имаше несреќа за време на говорот на конференција во Загреб.

Милановиќ зборуваше за економијата и зголемувањето на цените, но во жарот на својот говор случајно собори шише со вода.

„Opa, there it goes”“, рече тој кога сфати дека шишето завршило на подот, па го продолжи својот говор.