Втора парада на гордоста во Скопје

Во Скопје се одржа втората парада на гордоста. Под полициско обезбедување и изменет сообраќаен режим парадата почна од „Жена борец“ паркот, а крајната дестинација ќе биде „Школка“ во Градскиот парк.

Поврзани вести

Најважното