14 начини за користење на хидроген: Отстранете ги непријатните мириси од куќата!

Колку често не сфаќаме дека со помош на импровизирани средства можеме да направиме чуда … Земете шише од 3% хидроген и погледнете го – го држите своето богатство во ваши раце!

14 апликации на хидрогенот:

  1. Хидрогенот ги отстранува дамките од белата облека. Ставете малку на дамката, тријте и гледајте како исчезнува!
  2. Додадете малку во средството за чистење на подот. Избришете и уживајте во раскошот и убавината на вашиот дом.
  3. Измешајте 25 гр 3% хидроген и 1 литар вода и испрскајте ги растенијата, ќе ги спасите од габи и штетници, а дополнително ќе го зајакне нивниот имунитет.
  4. Растворете малку хидроген во литар вода и измијте ја косата со неа пред шампонирање и миење. Ќе видите како вашата коса ќе биде посјајна од било кога.
  1. Додадете неколку капки во ладна вода и натопете го овошјето во неа. Потоа исплакнете го овошјето. Ова е одличен начин да се ослободите од пестицидот со кој се прска овошјето.
  2. Додадете неколку капки хидроген во сунѓерот и избришете го кујнскиот шалтер. Ќе блесне како да е ново.
  3. Исплакнување на устата со 3% хидроген ќе ги избели забите. Направете го тоа три пати на ден.
  4. Хидрогенот може да се користи и за чистење на фрижидерот. Користете раствор од хидроген и вода, а потоа избришете го фрижидерот и отстранете ги непријатните мириси.
  5. Премачкајте ги плочките во бањата каде што е поставена мувлата со хидроген. Оставете да отстои неколку минути, а потоа исплакнете.
  6. Ако имате мрсна кожа, можете да ја избришете со хидроген. Ова ќе спречи појава на акни.