Поврзи се

Македонија

#21LiveNews: Како СЈО ќе докаже дека предметите не се компромитирани? ꞏ Кичеец и пензионерката со 720.000 евра на распит ꞏ Кој ќе ги поддржи протестите на опозицијата?

Како СЈО ќе докаже дека предметите не се компромитирани? ꞏ Кичеец и пензионерката со 720.000 евра на распит ꞏ Кој ќе ги поддржи протестите на опозицијата?

Извор: ТВ21

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com