Без вода дел од улица „Благоја Стевковски“ – Хиподром и Трубарево со намален притисок

Поради дефект на улицата „Дончо Штипјанчето“ кај стара последна автобуска на 50-ка, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улицата „Благоја Стевковски“, а со намален притисок ќе бидат Хиподром и Трубарево.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09 часот до санирање на дефектот. 

Поврзани вести

Најважното