Поврзи се

Забава

Божиќна реклама за која биле потрошени само 50 фунти, го трогна светот (видео)

Секоја година големите компании трошат милиони за комплексни и скапи реклами и празнични материјали кои ќе ја зголемат новогодишната и божиќна еуфорија.

bozikna-reklama-za-koja-bile-potroseni-samo-50-funti-go-trogna-svetot-video-001.jpg

Но, рекламата во која биле вложени само 50 фунти за да биде снимена, допира до сржта на секој човек.

 

„Ова е краток филм за човек кој ги брои деновите до Божиќ, за да може да ги продолжи годишните традиции предизвикани од трагичен момент во минатото,“ е краткото објаснување на Phill Beastall, кој се потпишува зад рекламата.

bozikna-reklama-za-koja-bile-potroseni-samo-50-funti-go-trogna-svetot-video-01.jpg

bozikna-reklama-za-koja-bile-potroseni-samo-50-funti-go-trogna-svetot-video-02.jpg

bozikna-reklama-za-koja-bile-potroseni-samo-50-funti-go-trogna-svetot-video-03.jpg

bozikna-reklama-za-koja-bile-potroseni-samo-50-funti-go-trogna-svetot-video-04.jpg

bozikna-reklama-za-koja-bile-potroseni-samo-50-funti-go-trogna-svetot-video-05.jpg

bozikna-reklama-za-koja-bile-potroseni-samo-50-funti-go-trogna-svetot-video-06.jpg

bozikna-reklama-za-koja-bile-potroseni-samo-50-funti-go-trogna-svetot-video-07.jpg

bozikna-reklama-za-koja-bile-potroseni-samo-50-funti-go-trogna-svetot-video-08.jpg

bozikna-reklama-za-koja-bile-potroseni-samo-50-funti-go-trogna-svetot-video-09.jpg

bozikna-reklama-za-koja-bile-potroseni-samo-50-funti-go-trogna-svetot-video-10.jpg

Приказна од 2ипол минути која ќе ја паметите уште долго:

https://www.facebook.com/philbeastallvideo/videos/500576467097377/

Реклама
Реклама
Реклама
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com