Галерија

ЧУДО ВО ЛИВЕРПУЛ: Прилепско бебе се роди на ист ден и датум како неговиот татко и дедо (ФОТО)

Прилепско бебе се родило на ист датум како и својот татко и дедо, во болницата “Аrrowe Park” во Ливерпул, чудо кое се случува со...