Дел од Сопиште без струја

Дел од Сопиште ќе биде без електрична енергија.

Како што соопштија од „ЕВН Македонија“ АД во периодот од 09.00 до 16.00 часот, без стрија ќе бидат дел од корисниците од улица 1, лоцирани на потегот од ресторан „Гемиџии“ до Општина Сопиште.

Поврзани вести

Најважното