Две лица пријавиле дека вчера биле каснати од куче

На 29.08.2021 во 16.00 часот во Полициската станица Аеродром, А.Д.(38) од Скопје пријавил дека на кеј на река Вардар бил каснат каснат од куче скитник.

На 29.08.2021 во 16.00 часот во Полициската станица Драчево, С.Т.(26) од Скопје пријавил дека на ул.„Иван Хаџиниколов“ бил каснат од куче скитник.