AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Еве што значи да сонувате дека летате или паѓате

Сигурно дека многу пати досега ви се случило да сонувате некои работи кои се многу живобиписни, а веројатно сте биле во ситуација еден ист сон да ви се повторува неколку пати.

Еве што значи ако сонувате некои од овие работи.

  • Паѓање

Несигурна иднина, страв дека ќе доживеете неуспех, чувство на безизлесност. Резултатот од ова е ако се гледаме како паѓаме од висина. Паѓањето е симбол на безпомошност.

  • Летање

Во сон летаат луѓе кои чувствуваат целосна контрола над ситуацијата. Тие во вистинска смисла „летаат“ над проблемите.

  • Испит

Сонување на испит носи порака дека минувате низ важен период. Можно е да не верувате во себе и во своите можност и подсвесно очекувате неуспех.

  • Прогонување

Многу нерешени проблеми не ви даваат мир во текот на денот и ве следат во чекор. Луѓето кои се под некое влијание може да сонуваат како бегаат или се кријат од некого.