ФОТО: Каја си оди од Србија – еве каде ќе живее

Пејачката Катарина Каја Остојиќ ужива во својата љубов со фудбалерот Мате Павловиќ и се подготвува да живее во Франција.

Додека внатрешните работи се во тек, Каја позираше пред зградата во која ќе живее и предизвика големо внимание бидејќи нејзиниот нов дом повеќе личи на замок отколку на зграда.

„Излегов“ малку од кутиите и чантите, па решив да ја направам првата слика пред мојата нова зграда. Се е многу инстаграмично, па едвај чекам да го направам мојот животен простор, а потоа и женственоста за некои идни фотографии “, напиша пејачката.