Изгледа исто 20 години – фотографија од Софија Вергара докажува дека времето застанало за неа

Моделот успеа во она што тие не се во можност да го направат, а тоа е да и пркоси на природата и да го задржи нејзиниот младешки изглед во петтата деценија.

Софија Вергара ја започна својата кариера како модел, во Јужна Америка, снимајќи реклами, со цел да стекне светска слава со нејзината улога во филмот „Chasing Papi“ во 2003 година.

Таа исто така глумеше во серијата „Модерно семејство“, и беше вклучена во листата на највлијателни жени. Според некои мислења, таа исто така ја добила неофицијалната титула секс -симбол во 2000 -тите.

Вергара на својот Инстаграм профил објави фотографија од нејзините рани години, односно од 2000 година, па вниманието го привлече фактот тоа што при споредување на нејзиниот тогашен изглед и денешниот, не може да се забележат големи разлики.

Имено, судејќи по фотографијата, таа изгледа исто 20 години.