Југословените лудуваа по нејзините нозе, а жените и завидуваа – секс бомба од 90-тите, но и сега – знаете ли која е?

Пејачката Снежана Бабиќ Снеки денес има 53 години, а од самото нејзино појавување важи за една од најзгодните пејачки.

Отсекогаш била „украсена“ со долги и тенки нозе, по кои е препознатлива и без конкуренција, а својата витка линија ја одржува и до ден -денес.

Може да се пофали со завидна кариера и со фактот дека не била придружена со скандали и дека секогаш важела за измерена и вистинска дама со стил.

Фотографијата е направена во деведесеттите години, а Снеки навистина отсекогаш била „жив оган“!