Какво време ќе имаме до крајот на годината? Температура под нула, ќе има ли снег?

Времето до крајот на годината ќе биде променливо облачно со можност за краткотрајни врнежи од дожд и снег.

Темпратурите од -5 до максимални 6 степени.

Поврзани вести

Најважното