Ким Кардашијан се пофали дека ја слуша музиката на поранешниот, но не погледнала добро што објавува

Ким Кардашијан (40) неодамна се раздвои од Канје Вест (44), но и покрај тоа, таа одлучи да ја поддржи неговата кариера на социјалните мрежи, па објави дека го слуша неговиот нов албум наречен „Донда“.

Нејзината поддршка сепак падна во втор план, бидејќи од фотографијата на екранот се гледа дека Ким го исклучила звукот, што многу фанови не го пропуштија тој момент.

Ким објави дека ги слуша песните Hurricane, Donda, Lord I Need You и Ok Ok, Pt. 2. Таа набрзо ја избриша фотографијата, но фановите веќе почнаа да ја споделуваат, па не може целосно да ја сокрие грешката.

Подоцна ги објави и останатите песни, кои се во тон, но без успех.

Ким и Кање отсекогаш се поддржувале во кариерата за време на врската и бракот, а се чини дека и сега, за време на разводот, сакаат да ја задржат старата навика.

ФОТО: Profimedia