Свет
18,228,556
Вкупно активни случаи
Updated on 20/04/2021 08:01 08:01
Македонија
19,041
Вкупно активни случаи
Updated on 20/04/2021 08:01 08:01
Македонија
4,478
Вкупно починати
Updated on 20/04/2021 08:01 08:01
Македонија
123,710
Вкупно оздравени
Updated on 20/04/2021 08:01 08:01

Љубен Дилов: ГЕРБ победи на петтите по ред парламентарни избори

„Со толку многу победници, коалицијата ГЕРБ-СДС смета дека нема потреба да излегува и да потсетува дека победи на избори по 14-ти пат по ред. Ова се петти по ред парламентарни избори “, рече Љубен Дилов-син.

Според него, голем победник вечерва се Бугарите кои излегоа да гласаат.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com