Маж пoчинa на Охpидcкиoт aeрoдрoм нeпoсрeдно прeд лeтoт

Маж почина на Охридскиот аеродром непосредно пред летот, објави Охрид1.

Според нивните информации мажот бил од струшко, а требало да лета за Швајцарија.

Лекарите се обиделе да го реанимираат, но обидите биле безуспешни.

Повеќе детали од полицијата подоцна.