Мажите по нив ја „губат“ главата – жените родени во овој хороскопски знак се фатални!

Со таинственост и мистериозност, тие знаат како да ги натераат мажите целосно да ги „загубат“ главите.

Ќе ве привлечат со својот мистериозен изглед, сензуални усни и затоа ја носат титулата фатални заводници. Жената родена во знакот на Шкорпија е се само не скромна, мирна и традиционална девојка.

Со нив ќе се чувствувате посебно, како да сте на друга планета и постојано ќе се восхитувате на неговиот необичен изглед и интересни приказни, иако не кажуваат многу.

Нејзиниот мистериозен шарм ќе ве натера да ја отворите и разоткриете вашата душа пред неа. И вешт и интелигентен Шкорпија може да го злоупотреби тоа и да создаде еден вид зависност. Таа е способна да ги натера луѓето да полудат, да го сменат нивниот начин на живот, и затоа се смета за проблематична и опасна жена.

Со Шкорпија владее планетата Марс и поради тоа е огнена и знае да земе сe пред себе како порој. Затоа треба да бидете внимателни со тоа, бидејќи никогаш не знаете што може да ги предизвика и зошто пареа може да почне да излегува од нивните уши.

Се вели дека ги „проголтуваат“ мажите и ја имаат таа моќ да ги натераат да заборават на се, освен на нив. Таа е сензуална и ги освојува и душата и телото.

Но, од друга страна, кога ќе ја добиете нивната доверба, ќе видите дека тие се многу кротки, покорни и подготвени за секој договор. Заљубените Шкорпии се препуштаат и ја исполнуваат секоја желба на саканата личност. Сакаат длабока и интимна врска и сакаат да им се посвети внимание.

Најдобри партнери за Шкорпија се Рибите и Девицата. Во Девица, тој ќе најде мирна личност која ќе успее да се справи со нивната мистериозна и дива природа и ќе ја натера да зборува за нејзините чувства.

Со Рибите, тие ќе се препуштат на романтиката и мечтаењето и ќе уживаат во заеднички фантазии и страсти.