Објавен нов спот: Пандев, Мемиши, Петровиќ, Перевски, Груевски и Димитровска ја поддржаа кампањата за вакцинација

Познати македонски ѕвезди се дел од новиот видео спот кој го објави Министерството за здравство, а истиот е дел од кампањата за вакцинација.

„Благодарност до Горан Пандев, Сабина Мемиши, Ранко Петровиќ – Бубамара, Никола Перевски – Пере, Благоја Груевски и Дани Димитровска кои ја поддржаа кампањата за вакцинација“, напиша на Фејсбук министерот за здравство, Венко Филипче.