Ова се најпознати изјави на познатите личности

Нашите славни личности често знаат да не воодушеват, но и да не изненадат со нивните грешки. Некои од нивните изјави ќе бидат прераскажувани засекогаш, а ние ви ги пренесуваме некои од најинтересните.

Пејачот Радиша Трајковиќ – Џани своевремено изјави „Јас сум верен маж, сопругата ја изневерив само два/три пати“

Водителката Ана Михајловски направи една од најпознатите грешки која засекогаш ќе се памети – „Си се родил во Земун, а пред тоа?“

Водителката Билјана Обрадовиќ еднаш изјави: „Ако момчето биде со мене само поради моите гради, ќе ги извадам и ќе му ги поклонам“.

Пејачката Вики Миљковиќ истакна „За среќа, мојот мозок е генетски позитивен, така да тоа било потребно да бидам тоа што сум“

„Те чекам кај колата“, е веќе култна изјава на Џоле Џогани.

„Не сакам да запознавам луѓе кои не ги познавам“, рече пејачката Марија Шерифовиќ.

„Сакам да пијам сок од џус“, рече еднаш пејачката Драгана Мирковиќ.