Свет
18,281,051
Вкупно активни случаи
Updated on 20/04/2021 18:02 18:02
Македонија
18,658
Вкупно активни случаи
Updated on 20/04/2021 18:02 18:02
Македонија
4,509
Вкупно починати
Updated on 20/04/2021 18:02 18:02
Македонија
124,828
Вкупно оздравени
Updated on 20/04/2021 18:02 18:02

Почина Отец Ламбе – вистинска легенда на Ѓорче Петров

Почина Отец Ламбе – вистинска легенда на Ѓорче Петров.

Почина од Ковид – 19 вирусот. Се бореше ама не издржа.

Денеска животот го загубија 51 лице. Отец Ламбе секогаш ќе остане во историјата на Ѓорче Петров.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com