Политичари, сега почнува испитниот период – Јована Јеремиќ објави преписка со гостин, па најави ХАОС

Се уште се зборува за трансферот на водителката Јована Јеремиќ од една на друга телевизија. Во пресрет на нејзиното премиерно појавување на Пинк, Јеремиќ објави преписка со еден од нејзините гости.

„Подготвен за сите политички теми во секое време од денот или ноќта“, и напишал одреден политичар, а Јована објасни се со коментар:

„Вака мене ми се одговара на пораките. Политичари, започнува испитниот период. Она во кое се одморивте ужива, го направивте. Сега започнува „рендањето“. Само и засекогаш вашата омилена (ноќна мора) Јована Јеремиќ – напиша водителката во свој стил.