Поради снежна бура: Летовите на белградскиот аеродром ставени на чекање!

Српските медиуми пишуваат дека поради снежната бура што го зафати белградскиот аеродром Никола Тесла, сите летови се ставени во мирување.

Пистата и приодите до зградата на пристаништето се покриени со снег, како и авионите.

Според нивни информации, летовите чекаат од 12:30 часот.

Поврзани вести

Најважното