Позната причината за вчерашниот пожар во Тетово: Никој нема да ја загуби работата, тие се наше семјество

Сопственикот на „Пофикс“ Тетово им се заблагодари на сите кои помогнаа да се изгасне пожарот кој ден претходно ја зафати оваа фабрика.

На прашањето дали се познати причините за овој пожар, тој рече дека причината за пожарот е водата, поточно дождот кој ден пред да се случи ова го поплави Тетово.

Материјалните штети според сопственикот се многу големи.

Над 12 милиони евра е штетата по вчерашниот пожар во „Пофикс“ во Тетово

Тој рече дека ниту еден работник нема да ја изгуби работата бидејќи тие се наше семејство.

Поврзани вести

Најважното