Српската Аријана Гранде – оваа млада пејачка се заканува дека ќе им ја тргне круната на пола естрада

Сара Зинаиќ (20), пејачка која неодамна ја објави својата прва песна „Удес“, ја започна својата кариера со снимање кавер верзии на познати песни кои имаат илјадници прегледи на социјалните платформи.

Вокалот на Сара, интересната боја на гласот, харизмата и убавината сигурно никогаш никого не оставаат рамнодушен. И поради тоа, многумина ја споредуваат со светската starвезда Аријана Гранде.

Видеото за песната „Удес“ ја следи оригиналната приказна и може да се каже дека вакво нешто досега не е видено на нашите простори.