Траги од изневерување кои жените не ги забележуваат: Ова се 12 коруптивни машки потези!

Маж кој одеднаш почнува да внимава на својот стајлинг, постојано се средува и дотерува, а сето тоа никогаш не го направил, можно е да има некоја поради која го прави сето тоа.

Кога станува збор за мажите кои изневеруваат, жените често ги занемаруваат очигледните предупредувачки знаци, бидејќи потсвесно ги игнорираат или едноставно не сакаат да ги видат.

Сепак, не треба да се игнорираат сигналите кои ги испраќа потсвеста или наглите промени во однесувањето на партнерот, но тоа треба да се разликува и од потенцијална измама, пренесува Дејли Мејл.

Нормално е интензитетот на чувствата да се намалува во однос на почетокот на врската, бидејќи со текот на годините љубовта станува помирна и побезбедна, но има и секојдневни ситуации од кои лесно можете да заклучите дека повеќе не сте единствените.

Само обрнете малку внимание и на сите ќе ви биде кажано:

 1. Кармин на облеката, гребаници на телото кои се јавуваат само за време на секс и туѓ парфем се показатели дека имате работа со измамник, особено ако знаците се појавуваат секој ден.
 2. Ако вашиот партнер одеднаш работи прекувремено секој ден, оди на службен пат секој викенд или одеднаш ги потроши сите пари на излети, ресторани и хотели, а вие не одите со него, нешто не е во ред.
 3. Внимавајте на неговото однесување – иако седи до вас, неверниот маж често е отсутен.
 1. Човек кој одеднаш почнува да внимава на својот стајлинг, постојано се средува и дотерува, а сето тоа никогаш не го направил, можно е да има некоја поради тоа која го прави сето тоа.
 2. Ако се возбудени кога зборуваат за нова колешка од работа или дури и за пријателка, а тоа не се случило досега, преиспитајте ја ситуацијата.
 3. Веќе не ве забележува, не сака да поминува време со вас… Веројатно не е без причина.
 4. Ако пријателите, колегите или семејството се обидат да ви кажат наоколу дека вашиот партнер има љубовница, немојте веднаш да помислите дека се љубоморни или завидливи. Размислете за тоа, можеби тие знаат нешто што вие не знаете.
 5. Ако интуицијата ви каже дека има љубовница, не ја игнорирајте!
 6. Кај прељубниците нападот често е обид да се сокрие што прават, а не треба, па ако одеднаш почне да ве обвинува за нешто што не е вистина, а веќе се сомневате дека ве изневерува, знајте дека тој само однапред се брани.
 7. Одеднаш неговиот телефон и профил на Фејсбук се ограничена зона за вас? Размислете добро зошто.
 8. Прељубниците често го менуваат своето однесување на подобро за да си ги прикријат трагите и да ги пренасочат вашите мисли на другата страна. Дали е љубезен кон вас повеќе од вообичаено, ви попушта и ве радува во се, ве опсипува со подароци? Некои го прават тоа затоа што наеднаш се посреќни поради љубовницата, а други затоа што ги гризе совеста, па се откупуваат себеси.
 9. Од идиличен сопруг, тој стана измамник кој постојано ви наоѓа мани или ве обвинува дека го изневерувате без причина?

Поврзани вести

Најважното