AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Урнебесно видео: Јањуш и Денис скокаат како зајци

Откако МЦ Алекс ги изми гаќите на Ирма Сејраниќ, продолжи интересната игра на Големиот шеф, а коцката со задачи повторно падна врз МЦ Алекс во оваа рунда. Тој мораше да каже што мисли за њубовните парови во Задругата.

Играта продолжи, и во ова коло, коцките паднаа на Денис Дејм.

„Не … Изберете задругар и скокајте како зајаци два круга околу базенот“ – прочита Дениз и го избра Јањуш.

Како скокаат зајаците? – праша таа.

„Оди прва“, додаде Јањуш.

„Ха-ха-ха“, се насмеа Денис и праша дали некој има ракавици.

Членовите на задругата врескаа од смеа, а Јањуш потоа ја прескокна Дениз, што уште повеќе ги полуде членовите на задругата.

„Ќе ми … Ена матер“ – додаде Јањуш.