Ве молиме молете се за него: Шерон Стоун ја растажи публиката со фотографија од нејзиниот внук кој се бори за ЖИВОТ

Прославената актерка Шерон Стоун ја растажи публиката ширум светот по трогателната фотографија и објаснувањето што се случува со нејзиниот внук кој итно беше хоспитализиран поради откажување на органите.

„Мојот внук и кум Ривер Стоун беше пронајден денес во неговото креветче со органи кои целосно откажаат. Ве молиме молете се за него. Ни треба чудо“ – накратко напиша актерката.