ВИДЕО: Тешка сообраќајка кај Скопје

Пред неколку моменти се случи тешка сообраќајка на кружниот тек во Скопје, каде што автомобил СЕАТ ЛЕОН се урна и удри во стражарите на автопатот.

Според првите информации, возачот е повреден и е испратен во градската болница, информира тетова1.

Полицијата веднаш излегла на лице место и го испитува целиот случај.