Заев на проштална вечера со дел новинарите во Камник

Премиерот Зоран Заев во одбрано “друштво” вечерва е на проштална средба со новинарите и раководни лица од медиумите.

Средбата е во Камник, горниот ресторан од 19 часот.

Што ќе се пие и јаде и кој ќе плати, ќе информираме дополнително.

Поврзани вести

Најважното