Заев следната недела си оди од Влада – има една желба од новата Влада!

Најдоцна до крајот на следната недела премиерот Зоран Заев ќе ја напушти Илинденска број 2.

Тој очекува по формализирањето на оставката во Собранието, неговиот наследник како нов премиер да биде Димитар Ковачевски, а првиот успех на Владата да е одржување на првата меѓувладина конференција со ЕУ.

Поврзани вести

Најважното