Без струја дел од Ѓорче Петров

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија денеска ќе бидат:

  • од 09:00 до 11:00 часот корисниците од дел од улица „Ботун“ во Општина Ѓорче Петров. 

Поврзани вести

Најважното