Свет
18,281,051
Вкупно активни случаи
Updated on 20/04/2021 18:02 18:02
Македонија
18,658
Вкупно активни случаи
Updated on 20/04/2021 18:02 18:02
Македонија
4,509
Вкупно починати
Updated on 20/04/2021 18:02 18:02
Македонија
124,828
Вкупно оздравени
Updated on 20/04/2021 18:02 18:02

Џафери му го врати назад на судот барањето за одземање на имунитетот на Вељаноски

Барањето за одобрување притвор на пратеникот Трајко Вељаноски, било вратено назад поради грешка во членот на кој судот се повикува.

До Собранието веќе е пратено и коригирано барањето за одземање на имунитетот на Вељаноски но сѐ уште не е стасано до претседателот на Комисијата за мандатно-имунитетни прашања, Павле Богоевски, поради што и не е закажана седницата.

Извор: ТВ21

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com