Две девојчиња починале од струен удар во бањата додека нивната мајка се капела

Две пет и седумгодишни девојчиња од Обреновац, Србија, добиле струен удар и починале додека нивната мајка ги капела , објавија медиумите.

Трагедијата се случила во нивниот дом во центарот на Обреновац, додека мајката ги капела нивните деца во кадата. Мајката, исто така, се здобила со повреди од струен удар, но била свесна и комуникативна.

Таа и децата веднаш биле пренесени во градската болница, каде се обиделе да ги реанимираат децата, но било предоцна. Покрај двете девојчиња, во станот имало уште едно дете, но тој не бил повреден.

Србија вчера ја потресе уште една трагедија – монструозното убиство на тричлено семејство.