Свет
13,249,228
Вкупно активни случаи
Updated on 21/06/2021 17:58 17:58
Македонија
273
Вкупно активни случаи
Updated on 21/06/2021 17:58 17:58
Македонија
5,477
Вкупно починати
Updated on 21/06/2021 17:58 17:58
Македонија
149,877
Вкупно оздравени
Updated on 21/06/2021 17:58 17:58

НЕПРОМИСЛИВОСТ И РАНЛИВОСТ: Вечерва е црвена месечина – еве како влијае и што треба денеска да направите!

Во мај нè очекуваат неколку моќни астрономски појави – целосно затемнување, супер месечина, полна месечина. Сето ова ќе се случи на 26 мај. Астрономите велат дека ќе можеме да ја видиме најголемата месечина оваа година на ноќното небо. Патем, полните месеци од мај се нарекуваат розови, но и кр*ави месечини.

Во овој период, емоциите се интензивираат и стануваме поранливи, почесто чувствуваме главоболки, замор или невидено зголемување на енергијата. Затоа, постојат ризици од погрешни чекори и непромислени активности. Ако сте во можност, клучно е да се смирите и да почекате да помине овој период.

Обидете се да не се судирате, да не правите нешто со сила или со кратенка. Одлично е во овој период да се предадете на волјата на вашата интуиција и чувства, да ги чувствувате своите желби во секоја ќелија, да го скенирате расположението и веднаш да најдете методи за подобрување, усогласување. Размислете позитивно, замислете среќна иднина и уживајте во сегашноста.

26 Мај е најдобриот ден за поминување време во природа. Ако тоа не е можно, тогаш испијте чаша полна со волшебна вода подготвена однапред ноќта на 25-ти до 26-ти мај, што ќе ја оставите на прозорецот во најубавата и најмила чаша. Наутро, кога ќе го испиете, кажете и на Месечината благодарност за помош и поддршка.

Ако сакате вашиот паричник да биде полн, кога месечината е полна, оставете го на прозорецот од домот отворен.

На овој ден, треба да ги замислите вашите желби. Најдобро е ако можете да започнете да ја пишувате листата во 15.00 часот и да ја завршите до 16.00 часот. Ако постои можност, направете го тоа покрај отворен прозорец со запалена свеќа во близина. Желбите треба да бидат јасни и специфични, со приближни датуми на исполнување.

Утрото на 26 мај, одете во природа за да соберете цвеќе. Соберете прекрасен букет цвеќе што навистина ви се допаѓа. Ставете ги на прозорецот на вашата соба каде што се релаксирате. Тие ќе бидат заштитени со енергијата, магијата и моќта на Месечината.

Запомнете: коридорот за затемнување ќе остане со нас до 10 јуни. Затоа, подобро е да ги следите сите препораки пред овој датум: не судир, не наоѓајте грешки, не започнувајте нови важни настани, не критикувајте, не барајте, туку само живејте со своите чувства, уживајте во природата, обидете се да биди мирен и среќен.

Овој период е важен за секоја личност, бидејќи во овој момент започнуваат внатрешните промени. На крајот на краиштата, сè околу нас зависи од нас. И, ако потклекнеме на провокациите и се изгубиме и доживееме излив на емоции, ништо добро не може да се случи.

Најважно е дека на 26 мај, од 15 до 16 часот, посветете им се на своите мисли и чувства.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com