Свет
18,281,051
Вкупно активни случаи
Updated on 20/04/2021 18:02 18:02
Македонија
18,658
Вкупно активни случаи
Updated on 20/04/2021 18:02 18:02
Македонија
4,509
Вкупно починати
Updated on 20/04/2021 18:02 18:02
Македонија
124,828
Вкупно оздравени
Updated on 20/04/2021 18:02 18:02

Од „8-ми септември“ негираат дека Миле Јанакиески имал телесни повреди

Од Градската општа болница „8-ми септември“ Скопје информираат дека лицето М.Ј кој денеска бил примен кој анамнестички (по вербално кажување) се пожалил на болки по телото и главата.

По извршениот соодветен клинички лекарски преглед не се констатирани никакви телесни повреди. Градската општа болница „8-ми Септември“ Скопје, апелира јавноста да ги следи официјалните информации на надлежните институции и да не се подлегнува на шпекулации.

Извор: ТВ21

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com