Свет
17,279,197
Вкупно активни случаи
Updated on 04/08/2021 18:15 18:15
Македонија
770
Вкупно активни случаи
Updated on 04/08/2021 18:15 18:15
Македонија
5,497
Вкупно починати
Updated on 04/08/2021 18:15 18:15
Македонија
150,440
Вкупно оздравени
Updated on 04/08/2021 18:15 18:15

Рашиди: Премиер Албанец би бил подобар од сите досега

Носителот од Алијанса за Албанците во петтата изборна единица Сурија Рашиди во изборната дебата на ТВ21 истакна дека премиер Албанец би бил подобар од сите досега.

„Јас истотака сум Албанец од оваа држава кој би бил среќен и задоволен да видам еден Албанец премиер, бидејќи јас сметам дека Албанците имаат доволни капацитети за да имаат и премиер Албанец, дури верувам дека еден премиер албанец би бил подобар од сите до сега што биле, но кога со еден ваков предлог се излегува во очи на капањата ова за жал е манипулација“, порача Рашиди.

.

Извор: ТВ21