Владина седница во 13:30 часот

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 13.01.2022 година (четврток) ќе ја одржи 133-та редовна седница.
 
За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 13:30 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.

Поврзани вести

Најважното