Во целосен прекин патниот правец Битола-Ресен - 4NEWS.mk
Поврзи се

Македонија

Во целосен прекин патниот правец Битола-Ресен

Поради опожарена трска покрај патниот правец Битола-Ресен кај местото викано „Макази“ магистралниот пат е во целосен прекин.

Извор: ТВ21

Реклама
Реклама
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com