Свет
18,322,581
Вкупно активни случаи
Updated on 20/04/2021 19:02 19:02
Македонија
18,658
Вкупно активни случаи
Updated on 20/04/2021 19:02 19:02
Македонија
4,509
Вкупно починати
Updated on 20/04/2021 19:02 19:02
Македонија
124,828
Вкупно оздравени
Updated on 20/04/2021 19:02 19:02

ВО ЖИВО: Никола Мицевски побара симнување на точката од дневен ред, со 61 глас против не беше прифатено

Закажаната седница за одземање на имунитетот на поранешниот претседател на Собранието Трајко Вељаноски започна со половина час задоцнување.

На седницата на дневен редн има само една точка, а тоа е барањето од судот за одземањето ан имунитетот на пратеникот.

ВО ЖИВО, ПЛЕНАРНА СЕДНИЦА

ВО ЖИВО, ПЛЕНАРНА СЕДНИЦА: 1. Барање за одобрување притвор на пратеникот Трајко Вељаноски, поднесено од Основен суд Скопје I, Скопје, Одделение за организиран криминал и корупција III.КОК – ПП. бр.95/19 од 21.02.2019 година.

Gepostet von TV21 am Sonntag, 24. Februar 2019

Извор: ТВ21

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com