AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Еве како изгледа сопругата на Драган Стојковиќ – во брак се 44 години и имаат две деца

Имено, Босанецот на 44 -годишна возраст е оженет со сопругата Дуња, со која ги има синот Александар и ќерката Александра Стојковиќ.

Еднаш зборуваше за нивната љубов, и во таа прилика истакна дека секогаш знаел дека таа е вистинска.

„Мило ми е што мојата сопруга никогаш не сакаше да биде ѕвезда над друга ѕвезда. Таа е мојата најголема и искрена поддршка во однос на нешто што се вика љубов кон семејството и децата, а јас доаѓам овде како сопруг. Вистинската работа е кога се чувствува. Ме чува и ми ја подготвува омилена храна. Навистина сакам полнети пиперки, а таа ги готви извонредно. Имам пробано многу, но кадаифот на мојата Дуња може да се спореди со оној од Истанбул – рече Драган Стојковиќ.