МАЖИТЕ СЕ ПОСРЕЌНИ СО ПОДЕБЕЛИ ЖЕНИ: Научно докажано!

Верувале или не, мажите сепак се посреќни со она што никогаш не би го избрале

Иако повеќето мажи сонуваат за убава, витка, идеално градена жена, неодамнешното истражување покажа дека сепак е подобро да се избере полничка дама за емотивен партнер.

Истражувачите од мексиканскиот универзитет „Национална автономна“ испитале неколку стотици парови и дошле до заклучок дека мажите со полни девојки се смеат почесто, додека „слабите“ жени се порезервирани, повеќе фокусирани на сопствениот изглед и помалку експресивни, што влијае на нивната врска. со партнерот..

Поврзани вести

Најважното