Милан влезе во Задруга и ја соопшти итната одлука на големиот шеф

Водителот Милан Милошевиќ влезе во Задруга и започна емисијата „Прашања на гледачите“. Пред да го прочита првото прашање, Милан ја објави одлуката на Големиот шеф на членовите.

Пред почетокот на шоуто, Санди Којиќ во кафана ги нападна Џоле Краља и Ирма Сејраниќ, за што вечерва беше казнет.

  • Санди е казнет со двонеделен хонорар за агресивно однесување – објави Милан.