AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Мина го продава својот Инстаграм профил – вели дека е ред да ги поддржи децата

Мина Врбашки донесе одлука во својот живот што ги изненади сите позитивно кога одлучи да го продаде својот профил на Инстаграм и парите да ги донира во добротворни цели.

Поранешната задругарка сподели објава на својот профил на Инстаграм, која допре многумина.

„Профилот се продава, парите одат во хуманитарни цели, бидејќи сакам да им помогнам на децата на кои им недостасуваат пари за лекување! Заинтересираните нека се јават! Сите плаќања и други постапки ќе бидат објавени на профилот, така што некои луѓе да не мислат дека е измама! Ви благодарам на сите што бевте со мене и ми дадовте толку голема поддршка, а сега јас сум на ред да ги поддржам децата на кои им е потребна помош малку!“ – напиша Мина.