AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

„Ни овозможија убав и нов живот“ – пациентите со донирани органи упатија благодарност

„Голема благодарност до професорот Сашко Јовев и надежта негова дека може да биде се подобро кога ќе се најде донор. Сакам да истакнам дека сум многу благодарен на донаторите Диневи кои ми овозможија убав и нов живот, исто така и на проф. Јовев кој ја заврши својата работа успешно и целиот негов персонал, тимот кој беше присутен на оваа операција. Се чувствувам многу добро“, истакна еден од пациентите.

Тие упатија голема благодарност до донаторите, но и персоналот кои ги воделе овие операции.